Recommended FF

ENGLISH | INDONESIAN

ENG

All fanfictions in this page are NOT MINE.

These Fanfics are my recommendation, and i also put my reason why i recommended these Fanfics. The author name is inside the bracket with italic. 

If there is something wrong with the Link, please tell me~^^

WORTH TO READ!

Guys, if you have/have read some FF which is worth to recommend, please give me the link in the comment box, I’ll read it for sure!
+ Your name will be included (Recommended by …)
Main Cast: MUST SUPER JUNIOR! 

Thank you so much!

INA

Semua FF di page ini bukan milikku.

FF English/Indonesian ini adalah FF punya author lain yang aku rekomendasikan + alasannya. Author ditulis dalam kurung dan garis miring.

Kalau ada kesalahan Link tolong beri tahu ya~^^

Baca aja, nggak bakal nyesel deh!

Guys, kalau punya/pernah baca FF yang menurut kalian bagus, tulis link nya di comment, pasti aku baca!
Kalau emang pantes, bakal aku review di page ini!
+ Nama kalian bakal di masukin! (Recommended by …) kalau mau di link juga boleh. 😀
Main Cast: HARUS Super Junior!  

~ with♥, Author
Advertisements

15 responses to “Recommended FF

    • thank you~ added in one shots!
      p.s. links nya langsung dari wpnya ijaggys aja ya.
      p.p.s Untuk sementara aku masukin link gravatarnya aja, Kalau mau di ganti bisa link blog/twitter/fb/dll~ kasih tau aja, nanti aku ganti ^^

    • You’re welcome! I also love what people says it’s good, but i know it’s hard to find it. That’s why I make this Recommended FF, i’m glad if it’s helpful to you~^^

  1. aku paling suka karya nya Yuli Pritania.. hehe
    sama suka banget ama fiksi nya luccas: imnotlucas.wordpress.com
    kpn” mampir aja ^^

      • Yang aku suka itu IMTBB, padahal tinggal satu part lagi, tapi lama banget publish nya:( pokonya aku rekomen bgt sama ff itu, keren! Yah, ada unsur nc sih, tapi skip ajalah;) hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s